Yhdistys

Benalmadenan Suomalaiset Ry on vuonna 1989 perustettu suomalaisyhdistys, joka toimii vapaaehtoisvoimin Benalmádenassa. Yhdistys on profiloitunut tukemaan jäsenistönsä henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Yhdistys järjestää jäsenilleen matkoja noin kerran kuukaudessa mielenkiintoisiin kohteisiin Espanjassa, sekä tarjoaa viikoittain monia erilaisia harrastepiirejä, kuten taide- ja kirjoittajapiiri, espanjan kielen kurssit, petankki, Canasta ja monet muut. 
Jäsenten fyysisestä hyvinvoinnista pitävät huolen erilaiset jumpat, sauvakävelyt sekä vaihtuvin aihein järjestettävät terveysluennot. Ennen kaikkea yhdistys tarjoaa jäsenilleen sosiaalisen verkoston ja iloisen suomalaisyhteisön, joka tuo turvaa ja apua jokapäiväiseen elämään Aurinkorannikolla.

Toiminnan ylläpitämiseksi yhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa/12kk tai osallistumiskortti 10 euroa/kuukausi, korkeintaan kaksi kuukautta. Jäsenmaksun lisäksi liittymismaksu 5 euroa. Nämä jäsenyydet saat kirjattua toimiston aukioloaikoina tiistaisin kello 10 – 12 tai perjantaisin kello 16-17.

Lämpimästi tervetuloa liittymään mukaan aktiiviseen yhdistykseemme!

Benalmadenan Suomalaiset Ry
Avenida Gamonal 10 local 8 (Edificio Minerva)
29630 Benalmádena, Málaga, España
+34 618 431 676

benalmadenansuomalaiset.com

facebook.com/benalmadenansuomalaiset