FYSIOONA

Kuka olen?

Olen Oona Nikkanen, Suomessa kouluttautunut fysioterapeutti. Työskentelen fysioterapeuttina Espanjan aurinkorannikolla Benalmadenassa.    Kuntoutuksen ammattilaisena pyrin fysioterapialla auttamaan kuntoutujan itsenäistä selviytymistä ja edistämään fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä eri elämän tilanteissa, joissa asiakkaan mahdollisuudet ja kyky selviytymiseen ovat jostakin syystä heikentyneet.  

Mitä on fysioterapia?

Fysioterapia on yksilön terveyden, liikkumisen, toimintakyvyn ja toimintarajoitteiden arvioimista sekä niiden edistämistä ja kuntouttamista. Fysioterapian keskeisenä tavoitteena on toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen sekä toimintakykyä uhkaavien tekijöiden ennaltaehkäisy. 

Yksilön liikumis- ja toimintakyky voi heikentyä vamman, tapaturman, sairauden tai ikääntymisen seurauksena. Fysioterapia toteutetaan aina asiakaslähtöisesti yksilön tarpeet huomioiden. Fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälineiden tarpeen arviointi ja välineiden käytön ohjaaminen. 

Fysioterapiaa eri elämäntilanteisiin

-  Seniorifysioterapia  -  Neurologinen fysioterapia  -  Tuki- ja liikunaelinsairauksien fysioterapia -  Leikkausta edeltävä ja leikkauksen jälkeinen fysioterapia  -   Kuntosaliohjaus ja kunto-ohjelmat -  hieronta  -  kinesioteippaus 

Fysioonan tarjoamat edut yhdistyksen jäsenille

Fysioterapeutti Oona Nikkasen Fysioona tarjoaa yhdistyksen jäsenille fysioterapia-palveluita ja hierontaa 10% alennuksella.
Oona Nikkanen työskentelee Clinica Sandalfin lääkärikeskuksen tiloissa Benalmádenassa.
Yhdistyksen jäsenet saavat Clinica Sandalfin lääkärikeskuksessa myös ortopedian erikoislääkärin palveluista 10% alennuksen.
kts. palveluhinnasto.

Alennukset saa voimassa olevalla jäsenkortilla.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Alla Hinnasto: